Credem că fiecare cetăţean trebuie să aibă acces la o asistenţă medicală de înaltă calitate, indiferent de cât de mult câştigă sau unde locuieşte.

 

Dar un sistem medical modern şi performant, aşa cum ni-l dorim cu toţii, are nevoie de specialişti formaţi la o şcoală a gândirii inovatoare, care să transmită nu numai cunoştinţe, ci şi abilităţi specifice unei societăţi a cunoaşterii, dinamică şi complexă, în care cerinţele angajatorilor şi ale beneficiarilor finali ai actului medical se schimbă cu o viteză ameţitoare. Competenţele elevilor școlii postliceale sanitare, viitori angajaţi, trebuie să răspundă nu numai nevoilor actuale ale pacienţilor, ci şi nevoilor viitoare, nu numai tehnicii medicale actuale, ci şi tehnicii viitoare, aflate poate, în acest moment, la nivel de proiect sau doar de idee.

ACEASTA ESTE MISIUNEA ŞCOLII NOASTRE:

de a pregăti cei mai buni profesionişti pentru cerinţele medicale ale pacienţilor de mâine. Am creat o ofertă educaţională de calitate, modernă, flexibilă, inovatoare, am implicat cadre didactice de un real profesionalism, dedicate elevilor și actului medical, am deschis drumul unei cunoașteri profunde, centrată pe nevoile reale ale sistemului sanitar din Europa și din România.

Suntem convinşi că doar educaţia de calitate poate schimba... viaţa noastră a fiecăruia, sistemul medical, societatea per ansamblu.

 

SĂ OFERIM ÎMPREUNĂ, SOCIETĂȚII VIITORULUI, CEI MAI BUNI ASISTENȚI MEDICALI!

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ SF. CLARA

Școala Postliceală Sanitară ,,Sf. Clara” este autorizată conform Ordinului Nr. 5886/28.11.2016 emis de Ministerul Educației Naționale si Cercetării Științifice. Copyright © 2017 Școala Postliceală Sanitară ,,Sf. Clara” All rights reserved